اگر یوسف پس از سالها که برادرانش را دید، آنها را بخشید و از خطاهایشان چشم پوشی کرد و حاضر نشد اشتباهاتشان را حتی به پدرش هم بگوید، یوسف فاطمه بسی مهربانتر و رؤوف تر است بر ما، چرا که یوسف تنها پرتوی از نور و اوصاف امامان معصوم را دارا بود. گذشت و مهربانی امام عصرعجل الله تعالی فرجه الشریف قابل مقایسه با یوسف نیست. او بسی مهربانتر از پدر، همه ما را با آغوش باز میپذیرد. پس بیاییم با کلام قرآن خطاب به ایشان بگوییم:
« یا ایها العزیز مسّنا و اهلنا الضر و جئنا ببضاعه مزجاه و اوف لنا الکیل...»
«ای عزیز! ما و خاندان ما را (قحطی و بلا و) ناراحتی فرا گرفته و (ما تنها) متاع ناچیز و کم ارزشی با خود آوردهایم. پیمانه ما را بطور کامل با وفای خود پر کن...» (یوسف،88)
هنگامیکه آن امام مهربان از پس پرده غیبت بیرون آید، تمام مردم جهان را در هر دین و مکتبی میپذیرد و روح و جانشان را مملو از انوار بیکران الهی میسازد. امام صادق علیه السلام در این باره فرمود: «اولین کاری که مهدی انجام میدهد این است که منادی او ( جبرئیل) در تمام دنیا ندا میدهد که هرکس از شیعیان ما دِینی دارد، بیاید و بگیرد. پس دیون تمام شیعیان را از خردل و قنطار ( کوچکترین و بزرگترین مقدار) ادا میکند.» (دار السلام ص 409)
پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه وآله درباره بخشش بی حد و بیدریغ آن حضرت میفرماید: « در پایان روزگار امتم خلیفهای میآید که چون سیل بخشش میکند و حتی آن ( بخشش) را نمیشمارد و آن هنگامی است که اسلام با تمام ابعادش اجرا شود.»
(الملاحم و الفتن ص 6)
منبع : سایت یاران مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف
منبع ما:www.rasekhoon.net